Isnin - Jumaat: 8.00 pg - 5.00 ptg

Visi, Misi dan Objektif

Visi

Beriltizam menjadikan BTMK sebagai pemangkin ICT dalam merealisasikan visi universiti.

Misi

Mempertingkatkan kualiti dan keberkesanan pembelajaran, pengajaran, penyelidikan dan pengurusan melalui penggunaan sumber ICT yang sesuai, berkesan dan inovatif serta berusaha menjadikan ICT sebagai bidang kecemerlangan.

Objektif BTMK

Menyokong prasarana Teknologi Maklumat dan Komunikasi secara meluas dalam pembelajaran, pengajaran, penyelidikan dan pengurusan di universiti.

Menerapkan satu budaya Teknologi Maklumat dan Komunikasi dalam kalangan warga universiti.

Menjadikan Teknologi Maklumat dan Komunikasi sebagai saluran komunikasi yang utama.

Menyediakan khidmat sokongan dan rundingan Teknologi Maklumat dan Komunikasi kepada warga universiti.

Membangun dan menyenggara sistem maklumat berkomputer universiti.

Mengembangkan daya kreativiti dan inovasi melalui Teknologi Maklumat dan Komunikasi.

Menerokai teknologi baharu dalam perkhidmatan dan pelaksanaan Teknologi Maklumat dan Komunikasi di universiti.

Memastikan kesinambungan perkhidmatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi terhadap visi dan misi universiti.

Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, UPNM

Alamat

Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Universiti Pertahanan Nasional Malaysia Kem Sungai Besi,57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur

No Telefon