Isnin - Jumaat: 8.00 pg - 5.00 ptg

Jawatankuasa Teknikal ICT

Discussion of salesmen

Jawatankuasa Teknikal ICT
UPNM

JTICT adalah selari dengan perangkaan Jawatankuasa Teknikal ICT Sektor Awam (JTISA) yang disediakan oleh Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU).

Jawatankuasa Teknikal ICT (JTICT) ditubuhkan bagi menimbangkan dan meluluskan permohonan kelulusan teknikal daripada fakulti dan jabatan (FPJB) berdasarkan pelan strategik organisasi dan pelan strategik ICT FPJB masing-masing bagi perolehan ICT mengikut had nilai yang telah ditetapkan.

JTICT menilai permohonan projek ICT  dari aspek daya maju teknikal (technical viability), pengoptimuman sumber dan keberkesanan kos bagi menyokong keperluan perkhidmatan teras sesebuah agensi. Ini bertujuan untuk memastikan projek ICT yang dilaksanakan mempunyai nilai tambah serta dapat memberi pulangan nilai untuk wang (value for money), impak dan keberkesanan yang tinggi kepada warga kampus sekaligus meningkatkan kecekapan penyampaian perkhidmatan universiti seterusnya kerajaan. 

Takwim

Cadangan Tarikh Mesyuarat JTICT Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) Bagi Tahun 2022

Tujuan

Format

Pelaksanaan

Rujukan Had Nilai

Rujukan

Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, UPNM

Hubungi Kami

Alamat

Bahagian Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Universiti Pertahanan Nasional Malaysia Kem Sungai Besi,57000 Sungai Besi, Kuala Lumpur

No Telefon

+603 9051 3400

ICT Helpdesk

Peta Lokasi

Pelawat

002291
Views Today : 117
Views Yesterday : 13
Views Last 7 days : 222
Views Last 30 days : 668
Views This Month : 511
Views This Year : 3214
Total views : 12153